maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לנשיקות מרנג

אין אדם שלא אוהב נשיקות קטנות ומתוקות כדי לשפר את יומו, ובעזרת המתכון המיוחד הבא – תוכלו לקחת אותן לכל מקום! נשיקות המרנג הנפלאות שלפניכם לא ידרשו יותר משלושה מצרכים, שבעזרתם תכינו את אחד הממתקים הנודעים והאהובים ביותר שימתיקו את יומכם ואת יומם של האנשים שאתם אוהבים. זה חתום בנשיקה!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לנשיקות מרנג מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים למרנג:
חלבוני ביצה - 3 (90 גר')
סוכר - ¾1 כוסות + 1 כפית (180 גר')
צבע מאכל - 1 כפית (או יותר לפי חוזק הגוון הרצוי - לא חובה)
אופן הכנת המרנג:
  1. הניחו סיר עם מים מעל להבה בינונית-נמוכה.
  2. הכניסו את חלבוני הביצה עם הסוכר לקערה יבשה ונקייה משומן, והניחו מעל הסיר (בלי שהמים יגעו בתחתית הקערה).
  3. ערבבו במהירות גבוהה עד שהסוכר יימס והטמפ' תגיע לסביבות 60-65 מעלות בערך (היזהרו שהטמפרטורה לא תעלה והביצים יהפכו לחביתה).
  4. הוציאו את הקערה עם החלבונים והחלו להקציף אותם עד שהקצף ייעשה יציב וסמיך.
  5. אם תרצו לצבוע את המרנג, תוכלו לעשות זאת בשלב הזה. הוסיפו את הצבע לתערובת החלבונים וערבבו בתנועות איטיות מלמטה ללמעלה עד לצביעת הקצף.
  6. חממו תנור לטמפרטורה של 50 מעלות.
  7. רפדו תבניות בנייר אפייה והדביקו את הנייר לדפנות התבנית עם מעט מהמרנג.
  8. מלאו ¾ שקית זילוף בקצפת, זלפו טיפות או כל צורה שתרצו על התבניות במרחק של 1-2 ס''מ בין כל נשיקה.
  9. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך לילה שלם או 4-6 שעות.
  10. את המרנג יש לשמור בקופסה סגורה במקום יבש, אין לשמור במקרר או במקפיא.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: