maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקרטיב פאדג'-שוקולד

אין כמו פינוק מתוק וצונן בימי הקיץ החמים, ועם המתכון שלפניכם לא תצטרכו הרבה כדי להכין אותו. הקרטיבים הנימוחים והטעימים שלפניכם יהפכו לחביבים על כל בני המשפחה, ולכן מומלץ להכין כמות גדולה מהם ולשמור במקפיא, עד ליום החם הבא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרטיב פאדג'-שוקולד מקור תמונה: savingdessert
רכיבים לקרטיב פאדג':
שמנת מתוקה - 2 כוסות
אבקת קקאו - 2 כפות
סוכר - 2 כפות
שוקולד צ'יפס - 1 כוס (מריר)
אופן הכנת הקרטיב פאדג':
  1. חממו את השמנת המתוקה בסיר בינוני על להבה בינונית, במשך כ-2 דקות.
  2. הסירו את הסיר מהלהבה, הוסיפו לו אבקת קקאו וסוכר וערבבו עד להמסת הרכיבים.
  3. הכניסו את השוקולד צ'יפס לקערה בינונית ומזגו מעליהם את תערובת השמנת. ערבבו היטב עד להמסה של השוקולד.
  4. הניחו לתערובת להצטנן מעט, במשך כ-5 דקות, ולאחר מכן חלקו אותה בין תבניות של קרטיבים. הכניסו במרכז הקרטיבים מקלות עץ, והכניסו את התבניות למקפיא למשך 6-8 שעות, או עד שהקרטיבים יקפאו לחלוטין. הוציאו את התבניות, חלצו את הקרטיבים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: