maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקבב קינואה ותרד ללא בשר

גם המתכון הבא לקבבים לא דורש בשר, וניתן להכין אותם כתוספת לארוחות חלביות או כמנה עיקרית לצד סלטים טריים. תוספת התרד לקינואה נותנת לקציצות האלה טעם שונה וייחודי, שיערוב לחך של כל מי שיטעם אותן.
 
זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: בינוני
מתכון לקבב קינואה ותרד ללא בשר מקור תמונה: ifood.tv
רכיבים לקבב קינואה:
קינואה - 3 כוסות (מבושלת)
מלח - ½ כפית
פטרוזיליה - 2 כפות (טחונה)
שיני שום - 2 (טחונות)
גזר גדול - 1 (קלוף ומגורר)
בצלים ירוק - 4 (קצוצים גס)
עלי תרד - 1 כוס (קצוצים)
פירורי לחם - 1 כוס
גבינת פרמזן - ½ כוס (מגוררת, לא חובה)
אופן הכנת הקבב קינואה:
  1. חממו תנור ל-160 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה היטב.
  2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. אם התערובת מתפוררת, הוסיפו לה עוד פירורי לחם.
  3. צרו מהתערובת קבבים והניחו אותם על התבנית המשומנת. הכניסו לתנור ואפו עד להזהבה. הוציאו והגישו חם. אם אתם מכינים את הקבבים על המנגל, צלו אותם עד לקבלת מידת העשייה הרצויה, במידת הצורך ניתן להשתמש בשיפודי עץ על מנת לשמר את צורתם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר