header

מתכון לארטיק רימון וסנגרייה

היין המבעבע נותן לקרטיב זה מרקם מיוחד, מיץ הרימונים הסחוט מוסיף את החמיצות המתבקשת, ויחד מתקבל מתכון של שלמות, חובה לנסות!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לארטיק רימון וסנגרייה
רכיבים לארטיק רימון:
רימון - 1 (גרגרים)
מיץ רימון - 1 כוס (סחוט טרי)
סוכר - ⅓ כוס
ליים - 2 (פרוסים דק)
יין מבעבע - ½1 כוסות (קאווה)
אופן הכנת הארטיק רימון:
  1. ערבבו את מיץ הרימון עם 2 כפות סוכר עד שהסוכר נמס לגמרי.
  2. העבירו את מיץ הרימון לתבניות קרטיב כ-2 ס"מ בכל אחת. הוסיפו את המקלות והקפיאו למשך שעה.
  3. בכלי נפרד, טרפו את מיץ הליים עם שארית הסוכר והיין המבעבע.
  4. לאחר שכל הסוכר נמס, הוסיפו מספיק יין מבעבע כדי ליצור ½1 כוסות מהתערובת.
  5. הוציאו את תבניות הקרטיב מהמקפיא, הכניסו פרוסות ליים לפי העדפתכם ושפכו פנימה את תערובת היין. הקפיאו במשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.