header

מתכון לסיידר תפוחים עם נגיעות חמאה

כבר מתחילים להרגיש את החורף כאשר הלילות נהיים קרים יותר ויותר ככל שחולף הזמן ואין כמו משקה חם ומנחם שיוכל להרגיע את הלבבות והנפשות שלכם ושל בני זוגכם. כדי שתוכלו לעשות זאת בהצלחה יתרה, אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתכון הפשוט והקל להכנה של סיידר תפוחים עם נגיעות חמאה שיגרום לטועמים ממנו להתמכר במהרה ולהכינו בשנית גם ביום המחר.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסיידר תפוחים עם נגיעות חמאה מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לסיידר תפוחים:
תרמילי הל ירוק - 18 (מרוסקים קלות)
מקל קינמון - 1 (באורך 7 ס"מ שבור לחתיכות גדולות)
ג'ינג'ר - 1 (בגודל של כ-5 ס"מ קלוף ופרוס דק)
פלפל שחור - 1 כפית
חמאה לא מלוחה - 2 כפיות (מחולקות)
אופן הכנת הסיידר תפוחים:
  1. הניחו בסיר בינוני תרכיז סיידר תפוחים, הל, קינמון, ג'ינג'ר, ציפורן ופלפל שחור.
  2. הניחו את הסיר מעל לאש בינונית-גבוהה והביאו את תכולתו לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
  3. לאחר שרתח, הנמיכו את עוצמת האש לבינונית-נמוכה ובשלו תוך ערבוב כ-8 עד 10 דקות, עד שכמות הנוזלים בסיר מופחתת בכמחצית מהכמות הראשונית.
  4. הסירו את הסיר מן האש, הוסיפו את שקיות התה ולחצו אותן כלפי מטה כדי שישקעו, כסו את הסיר והניחו בצד ל-5 דקות.
  5. סננו את תערובת הסיידר דרך מסננת רשת עדינה לכוס מדידה גדולה ולחצו היטב על המוצקים במסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזלים.
  6. נגבו את הסיר, החזירו את נוזלי הסיידר המסוננים לתוכו וחממו את התכולה מעל אש בינונית עד לרתיחה קלה.
  7. חלקו שתי כוסות הגשה כאשר בכל אחת יש כפית חמאה ומעל צקו את נוזל הסיידר החם. כל מה שנשאר לעשות עכשיו זה לשתות בהנאה!
טיפ השף:
אם נשאר לכם נוזל סיידר אתם יכולים לשמור אותו במקרר עד ל-5 ימים מרגע הכנתו ומומלץ בחום לחמם אותו לפני הגשה בשנית.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.