maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

עוגות מראה יפהפיות עם מתכון קל להכנה

אם אי פעם רציתם להכין את העוגה המושלמת שתפתיע את כל בני המשפחה ותשאיר אותם ללא מילים, כדאי שתנסו להכין את עוגות המראה המדהימות האלה, שהפכו ללהיט ברחבי הרשת. כל אחת מיצירות האומנות הקסומות שלפניכם נאפתה על ידי אולגה נוסקובה, קונדיטורית מוכשרת מרוסיה שמכינה ללקוחותיה עוגות עם זיגוג מהמם ובוהק שכמותו שטרם ראיתם. אחרי שתסיימו להתענג על התמונות של העוגות המקסימות תמצאו בסוף הכתבה את המתכון המקורי והקליל שלה לזיגוג המדהים.
 
 
עוגות מראה
 
עוגות מראה

עוגות מראה

עוגות מראה

עוגות מראה

עוגות מראה

עוגות מראה
 

עוגות מראה
 
עוגות מראה
עוגות מראה
כדי להכין את הזיגוג המדהים הזה תצטרכו את המרכיבים הבאים:
  • 20 גרם אבקת ג'לטין
  • 120 מ"ל מים חמים
  • 300 גרם סוכר
  • 300 גרם גלוקוזה
  • 150 מ"ל מים
  • 200 מ"ל חלב מרוכז וממותק (ניתן להשתמש גם בשמנת מתוקה להקצפה 35% שומן)
  • 300 גרם שוקולד (חלב / לבן / מריר)
  • צבעי מאכל לבחירתכם (לציפוי שוקולד ניתן להשתמש גם ב-30 גרם אבקת קקאו)

עוגות מראה

הוראות הכנה:

1. המיסו את הג’לטין במים חמים (ניתן גם לטבול במים צוננים ולהוסיפו לאחר שלב 4 כשהתערובת שתכינו תהיה בטמפרטורה של 60 מעלות).

2. שפכו את הסוכר והמים (150 מ"ל) לסיר והביאו לרתיחה (ב-104 מעלות).

3. הסירו מהאש והוסיפו את הג’לטין (אם המסתם אותו במים רותחים), ערבבו והוסיפו את החלב המרוכז.

4. צקו את התערובת מעל השוקולד וערבבו עד שימס (בשלב זה ניתן להוסיף את אבקת הקקאו והשמנת, ואם המסתם את הג'לטין במים צוננים ניתן להוסיף גם אותו).

5. ערבבו בעזרת מיקסר ידני כדי להיפטר מבועות אוויר.

6. סננו בשנית את הנוזל כדי למנוע גושים ובועות שיכולות להרוס את הציפוי החלק.

7. הזליפו את הציפוי המבריק על עוגה (לא חמה) כאשר הוא בטמפרטורה של לא יותר מ-35 מעלות (כדי להכין ציפוי עם מספר צבעים השתמשו בצבעי מאכל).

עוגות מראה

 

תוכלו להיעזר גם בסרטון ההדרכה הבא:

 
מקור: מיכל ב.
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: