maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

מתכון למאפינס נפלאים וכשרים לפסח

כשבא משהו מתוק - קינוחים וגלידות

 
את הקינוח הבא אתם פשוט חייבים על שולחן ליל הסדר שלכם. הוא טעים, עשיר וכמובן, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). מאפינס בננה עם מערבולת של נוטלה - פשוט מתכון מנצח! 
 
 
 
מצרכים
 
  • כוס ו-3/4 קמח מצה
  • רבע כוס קורנפלור
  • כפית אבקת אפייה כשרה לפסח
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • חצי כפית מלח
  • 2/3 כוס סוכר
  • 80 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (ניתן להחליף במרגרינה)
  • 2 ביצים טרופות בטמפרטורת החדר
  • כפית תמצית וניל
  • 2/3 כוס ריוויון (ניתן להחליף בשמנת צמחית)
  • 3 בננות בשלות ומעוכות
  • חצי כוס ממרח נוטלה (ניתן להחליף בממרח פרווה)
אופן ההכנה:
  • ערבבו בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור, הסודה לשתיה, אבקת האפייה המלח והסוכר.
  • צרו בור במרכז הקערה והוסיפו פנימה בהדרגה את הביצים, תמצית הוניל, הריוויון והבננות, כאשר אתם מערבבים היטב לפני הוספת כל מרכיב. 
  • בתבנית מאפינס משומנת, מלאו את הבלילה, אך השאירו מקום למאפינס לתפוח ולהתרחב.
  • הוסיפו כחצי כפית-כפית נוטלה מעל כל מאפינס.
  • בעדינות רבה, באמצעות קיסם ערבבו את הבלילה עם הנוטלה כדי ליצור מערבולת קטנה. 
 
  • הניחו את תבניות המאפינס בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אפו כ-18 דקות או עד שקיסם במרכז המאפין יוצא יבש. 
  • הגישו בליל הסדר, וקצרו את המחמאות!
 
מקור: רעות מרקו
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: