maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

חומוס אבוקדו - שילוב טעים ומנצח

בניגוב או בסיבוב - רטבים, ממרחים ומטבלים

 
אנחנו הישראלים, לא יכולים בלי מנת החומוס שלנו, ואוי למי שיגיד אחרת. המתכון הבא הוא שדרוג בריא ומפתיע לחומוס הקלאסי, שיותיר אתכם עם טעם של עוד... מומלץ במיוחד לאוהבי החומוס, לאוהבי האבוקדו וסתם למי שאוהבים אוכל.
 
חומוס אבוקדו - מתכון מפתיע
 
 
מרכיבים:
  • 200 גרם גרגירי חומוס שהושרו לילה ובושלו עד להתרככות
  • אבוקדו גדול אחד (או שניים קטנים) חתוך לקוביות
  • שן שום אחת
  • 40-50 גרם טחינה
  • מיץ מחצי לימון
  • צרור כוסברה טרייה
  • כפית כמון
  • מלח לפי הטעם
 
חומוס אבוקדו - מתכון מפתיע
 
 
אופן ההכנה:
  • ערבבו את גרגירי החומוס, הכוסברה וקוביות האבוקדו במעבד מזון למחית, הוסיפו את הטחינה תוך כדי עיבוד. 
  • כשהחומוס מגיע למרקם חלק הוסיפו כפית כמון, מיץ לימון ומלח. ניתן להוסיף גם נגיעה של פלפל שחור שתפתח את הטעם של האבוקדו.
 
הגשה:
  • סדרו את החומוס-אבוקדו על צלחת, הוסיפו מעט שמן זית ובזקו שומשום וקצת כוסברה מעל. 
  • הגישו עם פיתה חמה וטרייה או עם פרוסות ירק. 
 
חומוס אבוקדו - מתכון מפתיע
 
מקור: אבי קדוש
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: