maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

גלו את הטעם הנהדר של הפסטו-סלק!

בניגוב או בסיבוב - רטבים, ממרחים ומטבלים

 
פסטו, התענוג הירקרק, הוא מאכל חובה בכל מטבח איטלקי. אך כשהיצירתיות והמטבח נפגשים, נוצרים שילובים מעניינים במיוחד. הכירו את הפסטו-סלק! נהדר כממרח, כבסיס לרוטב לפסטות או כתיבול למרק. אמנם הוא אינו ירוק, אך הוא מעדן ערב לחיך! 
 
 
מצרכים:
  • 3 סלקים גדולים
  • 3 שיני שום מעוכות
  • חצי כוס פיסטוקים קלופים
  • רבע מיץ לימון טרי
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 כוס גבינת פרמזן מגורדת
הרתיחו מים בסיר בינוני, הוסיפו את הסלקים ובשלו עד שהם רכים (בערך חצי שעה). 
סננו את הסלקים, קלפו אותם וקצצו לרבעים.
הכניסו את הרבעים למעבד מזון, הוסיפו את השום, הפיסטוקים, מיץ הלימון ושמן הזית והפעילו את מעבד המזון עד ליצירת מרקם סמיך של פסטו.
 
 
הרי לכם פסטו סלק נדר לכל מטרה, בתאבון!
 
מקור: חנה מגור
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: