maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לביצים אפויות באבוקדו

אבוקדו מכיל חומצות שומן חיוניות, ואכילה שלו בבוקר תתרום רבות לבריאות הכללית שלכם. תוספת הביצה תספק לכם חלבון שגם הוא חשוב לצריכה, כך שתקבלו ארוחת בוקר טעימה ומזינה בחבילה קטנה אחת.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לביצים אפויות באבוקדו מקור תמונה: רחבי הרשת
רכיבים לביצים אפויות:
נענע - 1 כפית (עלים קצוצים)
שמן זית - 1 כף (לטיגון)
אופן הכנת הביצים אפויות:
  1. חתכו את האבוקדו לשניים, הוציאו ממנו את הגלעין וגם חלק מהבשר כדי ליצור מקום עבור הביצים.
  2. חממו שמן במחבת על להבה בינונית-גבוהה, וטגנו את האבוקדו (כשהקליפה כלפיי מעלה) במשך 20 שניות.
  3. הפכו את האבוקדו, שברו לתוך שני החצאים שלו את שתי הביצים, תבלו במעט מלח וכסו במשך 5-10 דקות. הגישו חם.
טיפ השף:
השתמשו בבשר האבוקדו שרוקנתם להכנת מטבל/פודינג אבוקדו - מתכון לפודינג אבוקדו
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר