header

מתכון לפטריות ממולאות בפסטו וגבינה

פטריות השמפיניון טעימות ומספקות גם ללא כל תוספת, כך שיהיה לכם פשוט לדמיין עד כמה שהן נהדרות במילוי של פסטו עם עיטורי גבינת פרמז'ן, ופשוט עוד יותר להכין אותן.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפטריות ממולאות בפסטו וגבינה
רכיבים לפטריות הממולאות:
פסטו - ½ כוס
פירורי לחם - קורט (לא חובה, במידת הרצון)
גבינת פרמז'ן - 100 גר' (מגורדת)
צנוברים - 50 גר' (קלויים)
אופן הכנת הפטריות הממולאות:
  1. חממו את התנור מראש על 180 מעלות.
  2. הסירו בעדינות את רגלי הפטרייה מהפטריות, ונקו את הפטריות היטב.
  3. מלאו את הפטריות החלולות ברוטב פסטו והניחו קורט פירורי לחם מעל לרוטב הפסטו. preperation
  4. הכניסו את הפטריות לתנור למשך 15 דקות.
  5. לבסוף, הוסיפו מעט גבינת פרמז'ן וצנוברים קלויים מעל לכל פטריה, והגישו אותן חמות.
מקור: דנה.ת
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.