maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפיצה על בסיס כרובית

חשבתם שרגישות לגלוטן פירושה פרידה כואבת מהפיצה האהובה? מתברר שטעיתם! המתכון הבא יאפשר לכם להכין פיצה נהדרת מבצק על בסיס כרובית, ותוכלו להכין אותה לכל ארוחה ולהעניק למשפחה שלכם מנה בריאה ונהדרת.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה על בסיס כרובית
רכיבים לפיצה ללא גלוטן:
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגוררת)
אבקת שום - 1 כפית
מלח - ¼ כפית
אורגנו - ½ כפית
בזיליקום - ½ כפית (מיובש)
שמן זית - 1 כף
רוטב עגבניות - 2 כפות (לציפוי)
אופן הכנת הפיצה ללא גלוטן:
  1. חממו את התנור מראש ל-250 מעלות.
  2. הכניסו את הכרובית ללא הגבעול למעבד מזון וטחנו אותה במשך 30 שניות. preperation
  3. העבירו את הכרובית לקערה, וחממו אותה במיקרוגל במשך 8 דקות.
  4. הוסיפו לכרובית את כל הרכיבים למעט רוטב העגבניות וגבינת המוצרלה, וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. העבירו את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ושטחו אותה ליצירת בסיס הפיצה שלכם. preperation
  6. העבירו את התבנית לתנור ואפו במשך כ-20 דקות, עד שהבסיס יחל להזהיב.
  7. הוציאו את התבנית מהתנור, מרחו על הבצק את רוטב העגבניות ופזרו מעל את גבינת המוצרלה. תוכלו לפזר מעל גם תוספות, כמו זיתים או ירקות נוספים לבחירתכם.
  8. הכניסו את הפיצה לתנור ואפו במשך 10 דקות נוספות, או עד שהגבינה תזהיב. preperation
מקור: אורית ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: