header

מתכון למילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ

המילקשייק הבא יכניס לפה שלכם את הטעם הנפלא של פאי תפוחי עץ, והוא קל מאוד להכנה! הסוד טמון בתערובת מיוחדת שדורשת רק בישול קצר שגם השף החובב ביותר מסוגל לצלוח בקלות, והפרס הוא קינוח מרענן ומתוק שמומלץ לכם לנסות. אז במקום לעבוד קשה כדי להכין עוגת תפוחי עץ או פאי שוודאי תגישו גם ככה עם גלידה, גשו למטבח והכינו את הקינוח הפשוט שכבר משלב את שניהם יחד!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ מקור תמונה: fifteenspatulas.com
רכיבים למילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ:
תפוחי עץ - 2 (מזן גרני סמית', קצוצים ללא הליבה)
סוכר חום - ¼ כוס
קינמון - ½ כפית
מלח - קמצוץ
מים - ¾ כוס
גלידת וניל - כוס לכל מנה
חלב - כף לכל מנה
קרמל - לקישוט (ניתן להחליף בסירופ מייפל, לא חובה)
אופן הכנת המילקשייק בטעם פאי תפוחי עץ:
  1. ערבבו בסיר שטוח ורחב את תפוחי העץ עם סוכר חום, קורנפלור, קינמון, מלח ומים. חממו על להבה בינונית-גבוהה עד שתפוחי העץ מתרככים וערבבו מפעם לפעם - 10-12 דקות.
  2. כשתפוחי העץ רכים, כבו את הלהבה, הניחו להם להתקרר ואז הכניסו אותם לבלנדר.
  3. ערבלו את תערובת תפוחי העץ עד לקבלת מרקם חלק והוציאו מהבלנדר. כעת ניתן להכין את המליקשייק לכמות הסועדים הרצויה, התערובת אמורה להספיק ל-6 מנות בערך.
  4. הכניסו לבלנדר הריק ⅙ מתערובת תפוחי העץ, כוס גלידה וכף חלב. ערבלו עד לקבלת תערובת אחידה והוסיפו מעט חלב במידת הצורך. העבירו לכוס הגשה וקשטו במעט סירופ קרמל או מייפל.
  5. חזרו על התהליך עבור מספר המנות הרצוי, ואת שארית תערובת התפוחים ניתן לאחסן במקפיא למשך כמה ימים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.