header

מתכון מנצח לשניצל בלחמנייה עם רוטב סאטה

אוהבים לאכול המבורגר או נקניקייה בלחמנייה? בין אם כן ובין אם לאו, אתם חייבים להכיר כריך שניצל מדהים ופיקנטי שיהפוך את ארוחת הצהריים שלכם למושלמת! בזכות מרכיבים כמו חומץ אורז ורוטב בוטנים, תצליחו להפתיע כל אורח שיבוא לסעוד אצלכם, ואנו בטוחים שהמחמאות לא יאחרו להגיע. 

זמן הכנה: 40 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון מנצח לשניצל בלחמנייה עם רוטב סאטה מקור תמונה: yummly
רכיבים לשניצל בלחמניה עם רוטב סאטה:
פלפל חריף - 2 (1 קצוץ ו-1 חתוך לטבעות)
חומץ אורז - 4 כפיות (מחולקות)
סוכר - לפי הטעם
חמאת בוטנים - 2 כפיות
רוטב סויה - 2 כפיות (רצוי דל נתרן)
מים - 2-4 כפיות
קמח - 6 כפיות
ביצים - 2 (טרופות)
פירורי לחם - 140 גרם
בוטנים קלויים - 4 כפיות (קצוצים)
שמן - 2 כפיות (שמן חמניות או שמן צמחי)
חזה עוף - 2 (חתיכות גדולות, נטולות עור ועצמות, חתוכות לרצועות ארוכות ודקות)
לחמניות - 4 (ארוכות, מיני באגט או לחמניות לנקניקיות, חתוכות לרוחב)
כוסברה - חופן
גזרים - 2 (חתוכים לרצועות)
בצל - 2 כפות גדושות (רצועות מטוגנות)
אופן הכנת השניצל בלחמניה עם רוטב סאטה:
  1. חממו מראש תנור ל-220 מעלות.
  2. ערבבו בקערה קטנה את הפלפל החריף הקצוץ עם 2 כפיות חומץ אורז וסוכר.
  3. להכנת רוטב הסאטה, ערבבו 2 כפיות חומץ אורז, חמאת בוטנים, רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק ומים, עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.
  4. להכנת השניצלים, ארגנו את המרכיבים הבאים ב-3 קערות נפרדות: אחת לקמח, שנייה לביצים, ושלישית לתערובת מעורבבת של פירורי לחם, שמן ובוטנים. טבלו את רצועות חזה העוף ב-3 הקערות, לפי הסדר הזה.
  5. הניחו את השניצלים המתובלים בתבנית אפייה. הכניסו אותם לתנור לכ-15 דקות עד להשחמת צד אחד שלהם, ולאחר מכן הפכו אותם ל-15 דקות נוספות, עד להשחמת צידם השני.
  6. בינתיים, מלאו את הלחמניות בכוסברה ובמקלות הגזר שחתכתם.
  7. כשהשניצלים יהיו מוכנים, חתכו אותם לקוביות, והוסיפו אותם ללחמניות באופן שווה.
  8. שפכו מעל השניצל את רוטב הסאטה המוכן, והניחו מעליו את טבעות הפלפל החריף ואת הבצל והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר