maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגיות מנדלברויט - לחם שקדים

מתכון לעוגיות לחם שקדים, או בשמן המוכר יותר - מנדלברויט שעוברות ייבוש באפייה וכל כך כיף לטבול אותן במשקה חם. תוכלו לגוון את המתכון עם מינים רבים של פירות יבשים או אגוזים ובכך להעשיר את העוגיות הנפלאות הללו לפי טעמכם.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות מנדלברויט - לחם שקדים מקור תמונה: almondtozest
רכיבים לעוגיות מנדלברויט:
קמח רגיל - 1 כוס
סוכר - ½ כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
שקדים - ½ כוס
מיץ תפוזים - מ-½ תפוז
גריידת תפוז - מ-½ תפוז
אופן הכנת העוגיות מנדלברויט:
  1. חממו תנור ל-160 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה מקומח קלות.
  2. נפו יחד לקערה גדולה קמח ואבקת אפייה, הוסיפו סוכר וערבבו.
  3. הוסיפו לקערה עם תערובת הקמח שקדים ומשמשים מיובשים, ערבבו היטב והעבירו לקערת המיקסר.
  4. בקערה נוספת ערבבו את הביצים אם מיץ תפוזים וגרידת לימון והוסיפו את התערובת לקערת המיקסר תוך ערבול עד לקבלת בצק אחיד.
  5. העבירו את הבצק לתבנית האפייה וצרו "נקניק" ארוך ומעט עבה ושטוח. preperation מקור תמונה: almondtozest
  6. אפו במשך 15-18 דקות עד להיווצרות קרום זהוב קל על נקניק העוגיות. הוציאו מהתנור והניחו בצד לקירור מוחלט. preperation מקור תמונה: almondtozest
  7. לאחר שהרולדה התקררה, פרסו אותה בצורה אלכסונית ובעובי של 3 ס"מ והניחו כל פרוסה על תבנית מרופדת בנייר אפייה לייבושן. preperation מקור תמונה: almondtozest
  8. הפחיתו את הטמפרטורה בתנור ל-150 ואפו כ-10 דקות בכל צד עד שהעוגיות יזהיבו, הוציאו מהתבנית והניחו על רשת לצינון. preperation מקור תמונה: almondtozest
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: