maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתערובת תיבול סטייק בסגנון אינדונזי

באלי, האי האינדונזי המפורסם, נחשב לאחד המקומות המיסטיים והאקזוטיים ביותר בעולם. מתכון משרה הבשר שמקורו באי יעניק לסטייק שלכם ניחוח וטעם שכמותו לא טעמתם. מומלץ לנסות בחום!
 
זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תיבול סטייק בסגנון אינדונזי
רכיבים לתיבול סטייק:
ג'ינג'ר - 2 ס"מ (שורש מגורד)
מיץ ליים - מ-2 ליים (ניתן להמיר בלימון גדול אחד)
גרידת ליים - מ-2 ליים (ניתן להמיר בלימון גדול אחד)
סוכר קוקוס - ½ כף (ניתן להשיג בחנויות הטבע)
לימונית - 1 (גבעול, כתוש)
שיני שום - 2 (כתושות)
פלפל צ'ילי - 1 (מיובש קטן)
אופן הכנת התיבול סטייק:
  1. ערבבו יחד את כל המרכיבים בקערה.
  2. מרחו על הסטייק, ועסו היטב לתוך הבשר ממש לפני הצלייה. preperation
מקור: צחי גלבוע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר