header

מתכון לעוגת שוקולד אגוזים בספל

מתכון זה הוא שדרוג מנצח לעוגת השוקולד החמה עם תוספת שוקולד הנוטלה האהוב. את העוגה מומלץ להכין בספל אישי בשביל הנוחות וגם כדי שיהיה לכם תירוץ לאכול את כולה בעצמכם. 

זמן הכנה: חסר
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת שוקולד אגוזים בספל
רכיבים לעוגת שוקולד:
קמח לבן - ½ כוס
אבקת סוכר - 8 כפות
אבקת קקאו - 4 כפות
חמאה - 80 גר' (מומסת)
ממרח שוקולד אגוזים - 2 כפות (בטמפרטורת החדר)
תמצית וניל - 1 כפית
שוקולד צ'יפס - 3 כפות (מריר)
מלח - קורט
אופן הכנת העוגת שוקולד:
  1. הכניסו את כל המצרכים לקערה גדולה וערבבו במערבל מזון עד לקבלת מרקם אחיד (ניתן לערבב גם בידיים או עם כף).
  2. מלאו את התערובת בארבעה ספלים - קצת פחות ממחצית הספל בכל אחד מהם.
  3. חממו במיקרוגל בעוצמה גבוהה כל ספל כ-2 דקות. בזמן החימום שימו לב שהתערובת תופחת ולא נשרפת, מכיוון שלכל מיקרוגל יש עוצמות שונות. preperation
מקור: איילת ת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.