maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבצק פסטה איכותי

בלי יותר מדי מאמץ, תוכלו לשדרג את מנת הפסטה הרגילה שלכם עם אטריות טריות לגמרי שתכינו בעצמכם אשר יעניקו נופך אותנטי לארוחה שלכם, כמו במטבח המסורתי של איטליה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבצק פסטה איכותי
רכיבים לבצק פסטה:
קמח לבן - 3 כוסות
אופן הכנת הבצק פסטה:
  1. עירמו את הקמח לתוך קערה רחבה וצרו במרכזה גומחה.
  2. שברו את הביצים לתוך הגומחה וערבבו אותן עם הקמח בעדינות באמצעות היד. ערבבו את הקמח והביצים ממרכז הגומחה ואחר כך התרחבו לשאר הקמח שבקערה, עד שתיווצר עיסת בצק.
  3. העבירו את עיסת הבצק אל משטח העבודה ולולשו אותה היטב עד שהעיסה תקבל מרקם חלק וגמיש, ללא גבשושיות. פזרו מעט קמח על הבצק או על משטח העבודה אם יש צורך.
  4. גלגלו את הבצק לכדור והניחו אותו בצד למשך רבע שעה, כך שיתגבש לגמרי.
  5. פזרו מעט קמח על משטח העבודה והתחילו לרדד את כדור הבצק לשכבת בצק דקה מאוד.
  6. חתכו רצועות דקות לאורך רדיד הבצק - אלו הן למעשה האטריות. השתדלו לחתוך את כל האטריות ברוחב אחיד. preperation
  7. לבישול האטריות, הרתיחו מים בסיר בישול, המליחו אותן קלות ובשלו אותן למשך כ-2 דקות.
מקור: אורלי שמש
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: