header

מתכון בריא לפודינג שוקולד ואבוקדו

אבוקדו? בקינוח?! לפני שאתם בורחים, חשבו על זה בהיגיון: למעשה לאבוקדו יש טעם נייטרלי, ותתפלאו לשמוע שבדרום אמריקה משתמשים בו בקינוחים באופן תדיר. האבוקדו הוא החמאה של הטבע, ומשתדך בצורה נפלאה לשוקולד - הוא הופך אותו לקרמי ועשיר יותר, והיתרון: בלי השומן של החמאה ועם כל היתרונות של אבוקדו. אל דאגה - טעמו לא יורגש בתוצאה הסופית אלא ייבלע בשוקולד.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון בריא לפודינג שוקולד ואבוקדו מקור תמונה: mnn
רכיבים לפודינג שוקולד ואבוקדו:
אבוקדו - 1 (בינוני, בשל)
שמן קוקוס - 1 כף (או שמן צמחי אחר)
דבש - ¼ כוס (או סירופ מייפל)
תמרים - 2 (להשרות כרבע שעה במים חמים ולקצוץ)
אבקת קקאו - ¼ כוס
חלב סויה - ½-1 כוס (או שקדים או רגיל)
אופן הכנת הפודינג שוקולד ואבוקדו:
  1. לבלנדר או למעבד המזון הוסיפו את החומרים בסדר הבא: שמן, תמרים, דבש, וניל, חצי מהחלב, אבוקדו ואבקת קקאו.
  2. ערבבו כ-2 דקות עד שנוצר מרקם חלק. הוסיפו את שארית החלב, קצת בכל פעם עד לקבלת למרקם שאתם אוהבים. קחו בחשבון שהפודינג עוד יסמיך במקרר.
  3. העבירו את הפודינג לקערה, כסו וצננו במקרר עד ההגשה.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.