maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללחמניות באו אסייתיות

הטרנד של הבישול האסייתי נמצא איתנו כבר זמן רב, אך מדי פעם צץ מאכל שכובש בתים ומסעדות כאחד, כמו לחמניות הבאו. הלחמניות האווריריות האלו הפכו לפופולאריות מאוד במסעדות שונות וניתן להכין אותן בקלות גם בבית ולשים בתוכן כל מילוי אהוב.

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 15
רמת קושי: קל
מתכון ללחמניות באו אסייתיות מקור תמונה: mmmsedap
רכיבים ללחמניות באו:
קמח רגיל - 525 גר' (בתוספת מעט קמח לזרייה)
סוכר דק - ½1 כף
שמרים טריים - 1 כפית
מים - ¼ כוס
שמן צמחי - 1 כף (בתוספת מעט שמן להברשה)
אבקת אפייה - 1 כפית
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הלחמניות באו:
  1. בקערה גדולה, ערבבו יחד קמח, סוכר ומלח.
  2. בקערה קטנה, ערבבו שמרים עם כף מים והניחו בצד כמה דקות לתסיסה.
  3. העבירו את תערובת השמרים לקערה הגדולה עם תערובת הקמח, הוסיפו את יתר הרכיבים ולושו כ-10 דקות עד לקבלת בצק במרקם אחיד. preperation מקור תמונה: Naoko Takano
  4. כסו את הקערה במגבת והניחו לבצק לתפוח כשעה או עד שהוא מכפיל את נפחו.
  5. בינתיים הכינו סיר של מים רותחים עם סיר במבוק או מסננת לאידוי מעליו, ורפדו אותם בנייר אפייה.
  6. לאחר שהבצק תופח, קחו ממנו חתיכות גדולות וצרו מהן צורת נקניק.
  7. חתכו מהבצק חתיכות בגודל 3 ס"מ, לושו כל אחת כ-2 דקות ורדדו לעובי של 3 מ"מ.
  8. הברישו את הלחמניות במעט שמן, הניחו בצד, כסו במגבת והניחו להן להכפיל את נפחן (כשעה).
  9. לאחר שהלחמניות תופחות, הניחו אותן בכלי האידוי, כסו ואדו במשך 8 דקות או עד שהן תופחות. הוציאו מכלי האידוי, צננו מעט, מלאו בבשר או ירקות והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: