אי אפשר לסיים ארוחה מבלי להתייחס לוופל הבלגי, בייחוד כאשר מחפשים אחר קינוח חורפי שמותיר תחושה חמימה ומתוקה בבטן. הוופלים בבלגיה נאכלים בארוחת הבוקר עם ריבה, כארוחת ביניים עם תותים או כקינוח בארוחת הערב, ומדובר במנה שאהובה על ילדים והוריהם גם יחד. החיסרון הנלווה לקינוח מסוג זה הוא כמובן הכמות הרבה של הסוכר, אבל אם יש לכם טוסטר וופלים בבית, תוכלו לנסות את המתכון הבא שישדרג את הוופל שלכם ויהפוך אותו לבריא יותר באמצעות שקדים, דבש ותוספת של פירות.