maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לוופל בלגי

אי אפשר לסיים ארוחה מבלי להתייחס לוופל הבלגי, בייחוד כאשר מחפשים אחר קינוח חורפי שמותיר תחושה חמימה ומתוקה בבטן. הוופלים בבלגיה נאכלים בארוחת הבוקר עם ריבה, כארוחת ביניים עם תותים או כקינוח בארוחת הערב, ומדובר במנה שאהובה על ילדים והוריהם גם יחד. החיסרון הנלווה לקינוח מסוג זה הוא כמובן הכמות הרבה של הסוכר, אבל אם יש לכם טוסטר וופלים בבית תוכלו לנסות את המתכון הבא שישדרג את הוופל שלכם ויהפוך אותו לבריא יותר באמצעות שקדים, דבש ותוספת של פירות.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לוופל בלגי
רכיבים לוופל בלגי:
שקדים - ¼ כוס (קלופים וטחונים)
שמן קוקוס - ¼ כוס
סטיביה - ½ כפית
קינמון - ¼ כפית
מלח - קמצוץ
דבש - 1 כף (או סירופ מייפל ללא סוכר - לציפוי)
פירות לבחירה - מעט (לקישוט)
אופן הכנת הוופל בלגי:
  1. ערבבו היטב את השקדים, הביצים, שמן הקוקוס, הסטיביה והקינמון, עד ליצירת תערובת אחידה.
  2. מיזגו את התערובת אל תוך הטוסטר והמתינו מספר דקות.
  3. הוציאו את הופל והוסיפו מעליו דבש ופירות. preperation
טיפ השף:
הגישו בליווי גלידה בטעמים שונים.
מקור: שלומית ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: