maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

איך לרכך חמאה תוך מספר שניות?

ההבדל בין חמאה בטמפרטורת החדר, חמאה שהומסה במיקורגל וחמאה קשה שרק יצאה מהמקרר, יקבע במידה רבה את התוצר הסופי של האפייה. ברוב המתכונים נכתב כי החמאה צריכה להיות מרוככת - לא קשה ולא מומסת - אבל מה עושים אם התנור כבר חומם, הרכיבים כבר עורבבו וכל מה שחסר הוא שהחמאה תתרכך? טריק פשוט ושימושי יחסוך לכם את זמן ההמתנה במהלך האפייה.

 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: