header

מתכון לפוקצ'ה מדהימה לפסח של קרין גורן

הקונדיטורית קרין גורן מגישה מתכון חגיגי של פוקצ'ה כשרה לפסח על בסיס קמח מצה ועם תיבול עדין של שמן זית, רוזמרין, מלח גס ושום. יתכן שאפילו לא תתגעגעו לחמץ וללחם אחרי שתנסו את המתכון הזה.

למתכונים נוספים מהאתר "סודות מתוקים"

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים לפוקצ'ה:
מים רותחים - ½1 כוסות
שמן זית - ½ כוס
מלח - ½ כפית
קמח מצה דק - ½1 כוסות (200 גר')
רוזמרין - 1 כפית (קצוץ, לבצק)
מלח גס - מעט (לזרייה לפני אפייה)
שום - מעט (פרוס, לפיזור על הבצק לפני אפייה)
שמן זית - מעט
רוזמרין - מעט (לפיזור על הבצק לפני אפייה)
אופן הכנת הפוקצ'ה:
  1. חממו את התנור ל- 160° מעלות.
  2. הקציפו את הביצים 5 דקות במיקסר במהירות גבוהה.
  3. בקערה נפרדת ערבבו יחד את כל שאר החומרים, וערבבו פנימה את הביצים המופרדות.
  4. רפדו תבנית מלבנית בינונית בנייר אפייה, שטחו את התערובת וצפו ברוזמרין, מלח גס, שום ושמן זית.
מקור: קרין גורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.