maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט תפוחי אדמה, עגבניות וזיתים

לסלט הבא יש ניחוח וטעם ים תיכוניים מובהקים בזכות העגבניות והזיתים, והוא בהחלט יוסיף צבע לכל ארוחה בה תגישו אותו.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לסלט תפוחי אדמה, עגבניות וזיתים
רכיבים לסלט תפוחי אדמה:
בצל - 1 (קצוץ דק)
שיני שום - 3 (קצוצות דק)
תפוחי אדמה - 750 גר' (חתוכים לחתיכות בינונית)
עגבניות - 4 (בשלות, חתוכות לרבעים)
זית קלמטה - 200 גר' (ללא גלעינים, חצויים לאורכם - לא חובה)
שמן זית - 4 כפות (+ מעט לתיבול)
אורגנו - 1 כפית (מיובש + מעט לתיבול)
עלי דפנה - 3 (טריים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
מים - לפי גודל הכלי (הסבר בהמשך, לבישול)
אופן הכנת הסלט תפוחי אדמה:
  1. חממו שמן זית בתוך מחבת עמוקה ומעל להבה בינונית. טגנו את הבצל, האורגנו והשום במשך 4 עד 5 דקות. תבלו עם מלח ופלפל.
  2. הוסיפו למחבת תפוחי אדמה, עגבניות, עלי דפנה ורסק עגבניות. הוסיפו מים לכיסוי של כל הרכיבים. כסו ובשלו במשך 20-30 דקות. preperation
  3. לאחר כחצי שעת בישול, הסירו את המכסה מהמחבת והוסיפו את חצאי הזיתים.
  4. המשיכו לבשל את הסלט עד שהרוטב יסמיך ותפוחי האדמה יתרככו. ערבבו לעתים.
  5. הסירו את המחבת מהלהבה, זלפו על הסלט מעט שמן, פזרו אורגנו והגישו.
מקור: ברכה.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר