maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתפוחי אדמה מטוגנים בחמאה מזוקקת

עם המתכון הבא תוכלו להכין מנת תפוחי אדמה קלה ומזינה, המתאימה כמנת פתיחה או כתוספת נחמדה למנה עיקרית.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לתפוחי אדמה מטוגנים בחמאה מזוקקת
רכיבים לתפוחי אדמה המטוגנים:
תפוחי אדמה - 4 (קלופים וחתוכים לקוביות)
זרעי חרדל - 1 כפית
חמאה - 2 כפות (מזוקקת)
שום - 1 שן (קצוצה)
כורכום - ¼ כפית
פטרוזיליה - ¼ כפית
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת התפוחי אדמה המטוגנים:
  1. חממו את החמאה המזוקקת בתוך מחבת עד שהיא מתחילה להימס, הוסיפו את זרעי החרדל והשום וטגנו עד שהם משחימים חלקית.
  2. הוסיפו את קוביות תפוח האדמה, יחד עם המלח, הכורכום והפטרוזיליה.
  3. טגנו על להבה נמוכה-בינונית וערבבו מדי פעם, עד שתפוחי האדמה יהיו רכים וחרוכים, 5-10 דקות.
  4. הסירו את המחבת מהכיריים, העבירו את קוביות תפוחי האדמה לקערה והגישו.
מקור: לילי,ע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: