maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון קל לפאד תאי ירקות ברוטב חמאת בוטנים

 

תוכלו להכין את מנת הפאד תאי האהובה מהמטבח התאילנדי ולהפוך אותה להרבה יותר בריאה, הודות למתכון הפשוט והנהדר הבא שישביע וישמח את כל המשפחה.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל לפאד תאי ירקות ברוטב חמאת בוטנים
רכיבים לאטריות ירקות:
צנונים - 2 (בינוניים, קלופים)
גזרים - 4 (בינוניים, קלופים)
קישואים - 2 (קטנים)
נבטים - 220 גר'
טופו - 340 גר'
כוסברה - צרור (עלים קצוצים)
שומשום - 2 כפות
לימון - 4 (פלחים קטנים)
בצלים ירוקים - 4 (קצוצים דק)
רכיבים לרוטב הבוטנים:
חמאת בוטנים - ½ כוס (או חמאת שקדים)
מיץ לימון - ¼ כוס
דבש - 2 כפות
ג'ינג'ר טרי - 2 כפות (מגורר)
מים - 3 כפות (לדילול)
רוטב סויה - 2 כפות
אופן הכנת האטריות ירקות:
  1. באמצעות קולפן החלו לקלוף את הצנון, הגזר והקישואים לרצועות דקות, והניחו אותם בקערה גדולה. לאחר מכן, הוסיפו לקערה נבטים, בצל, כוסברה ושומשום.
  2. פרסו את הטופו לרוחבו, וצרו 2 פרוסות בעובי של 2.5 ס"מ. אם הטופו שרכשתם עבה יותר, צרו מספר פרוסות בהתאם לעובי הרצוי. לאחר מכן יש לחתוך את רצועות הטופו לקוביות קטנות. לבסוף, העבירו את קוביות הטופו לקערת הירקות.
אופן הכנת הרוטב הבוטנים:
  1. הכניסו לקערה גדולה את כל רכיבי הרוטב: חמאת בוטנים, מיץ לימון, רוטב סויה, דבש, ג'ינג'ר מגורר ומים וערבבו היטב, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הרצון תוכלו להוסיף כמות גדולה יותר מאחד המרכיבים, לפי טעמכם. preperation
  2. כעת, צקו את רוטב הבוטנים או השקדים שהכנתם לתוך קערת הירקות הקלופים, ערבבו בעדינות את כל הרכיבים עד שיתמזגו היטב עם הרוטב, כשמומלץ לעשות זאת עם הידיים, והגישו. יש לציין שאם אתם לא מתכוונים לאכול את כל המנה, מומלץ לא לערבב את האטריות יחד עם הרוטב, ויש לאחסנם בנפרד במקרר.
מקור: טלי.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: