header

הערות כלליות ורעיונות להכנת לחמים

הערות כלליות להכנת הלחמים 

אתם תמיד יכולים להוסיף לקערת הלישה קצת מים אם אתם מרגישים שהבצק יבש מדי, או קצת קמח אם אתם מרגישים שהבצק דביק מדי. הוסיפו רק כף-שתיים מזה או מזה, המשיכו ללוש וראו אם אתם צריכים להוסיף עוד.

על המתכונים הללו תוכלו לעשות וריאציות שונות ולהשתמש במרכיבים שונים לקבלת צבעים מגוונים. להכנת מחית ירקות, בשלו ירק כלשהו ואז אם אפשר מעכו אותו לפירה חלק או רסקו אותו בבלנדר/מעבד מזון עם מעט מים עד שתתקבל מחית חלקה. את הדבר האחרון אפשר לעשות גם עם עשבי תיבול (במקרה זה הוסיפו כמה כפות מים לפני הריסוק). בשימוש בתבלינים מערבבים כפית תבלין בכף מים לפני שמוסיפים אותו לבצק. 

 

רעיונות למרכיבים לצבעים שונים: 

  • אדום: סלק, פלפל, ממרח עגבניות מיובשות, פפריקה מתוקה.
  • כתום-צהוב: דלעת, בטטה, כורכום.
  • ירוק: תרד, ברוקולי, עשבי תיבול, טפנד זיתים ירוקים, פסטו.
  • לחם מתוק: קקאו, ג'ינג'ר מגורר ו/או מסוכר, ממרח שוקולד, וניל (תמצית ו/או מקל מגורר), תותים, דלעת, קינמון, דבש, רסק תפוחים, גרידת לימון/תפוז, פירות יער.

 

 
זמן הכנה: חסר
רמת קושי: קל
הערות כלליות ורעיונות להכנת לחמים מקור תמונה: thefreshloaf
מקור: גלי.ב.ד
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.