header

מתכון להמבורגר פטריות פורטבלו צמחוני

הבעיה העיקרית בהמבורגרים הצמחוניים שאנו מכינים בבית היא שלרוב הם מתפוררים ולא מחזיקים מעמד מבלי להתפרק בתוך הלחמניה, אך המתכון הבא יראה לכם כיצד להכין המבורגר צמחוני ועסיסי שנשאר בצורתו, שגם אוהבי בשר יתקשו לעמוד בפניו!

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
רכיבים להמבורגר פורטבלו:
פטריות פורטבלו - 2 כוסות (חתוכות לקוביות)
שעועית שחורה - 2 כוסות (מבושלת)
ברוקולי - 1 כוס (קצוץ גס)
בצל סגול - ½ כוס (קצוץ)
פירורי לחם יפניים - ½ כוס + 2 כפות (פנקו)
שום כתוש - 2 כפות
גבינת פרמזן - ¾ כוס (מגוררת)
אופן הכנת ההמבורגר פורטבלו:
  1. הכניסו לקערה גדולה את השעועית השחורה ומעכו חצי ממנה בעזרת ממעך.
  2. הוסיפו לקערה את הפטריות, הברוקולי, הבצל, השום, רוטב הווסטרשייר והתבלין לסטייק מוניטריאול וערבבו.
  3. הוסיפו לתערובת 3 ביצים ופירורי לחם סיני וערבבו בעדינות עד שישתלבו יחדיו.
  4. צרו קציצות שטוחות בעזרת הידיים.
  5. במחבת נון סטיק חממו 2 כפות של שמן זית על אש בינונית.
  6. הניחו את הקציצות במחבת וטגנו עד שהן משחימות בתחתיתן, 3-5 דקות. היזהרו שלא למעוך אותן ואל תהפכו אותן עד שישחימו – זה ישמור על כך שהקציצות לא יתפוררו ברגע שתהפכו אותן ובתוך הלחמנייה.
  7. לאחר שסיימתם לטגן הניחו את הקציצות בתוך לחמניות, הוסיפו חסה, עגבניות ורוטב ברביקיו ותקבלו המבורגר צמחוני שאיש לא יסרב ליהנות ממנו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.