maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבשר סינטה ברוטב חרדל ובצלצלי שאלוט

המנה הבאה כל כך טעימה, עד שהילדים כלל לא ישימו לב שמדובר בארוחה מזינה! זה המתכון המנצח שיוכל לשמח את כל המשפחה. 

זמן הכנה: 25 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לבשר סינטה ברוטב חרדל ובצלצלי שאלוט
רכיבים לסינטה ברוטב חרדל:
בשר בקר - 680 גר' (בעובי של 2.5 ס"מ, מומלץ סינטה)
מלח גס - ¾ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
שמן זית - 2 כפיות
חרדל - 2 כפות
בצלצל שאלוט - 1 (קצוץ)
אופן הכנת הסינטה ברוטב חרדל:
  1. תבלו את בשר הבקר במלח ופלפל.
  2. הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה והוסיפו לה שמן זית. טגנו בה את הבשר במשך 5-3 דקות על כל צד על מנת להגיע למידת עשייה מדיום-רייר. אם תרצו אותו עשוי יותר, תוכלו להמשיך לטגן אותו. לאחר מכן הסירו את המחבת מהאש, המתינו 5 דקות ופרסו את הבשר למספר רצועות. preperation
  3. הכניסו לקערה קטנה חרדל, חומץ ושאלוט קצוץ, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. כעת, אדו את השעועית הירוקה עד שתתרכך, 6-4 דקות לערך.
  5. הניחו את רצועות הבקר על צלחת הגשה, צקו את רוטב החרדל מעליהן והגישו לצד השעועית הירוקה.
מקור: טל.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: