header

מתכון לטארט בצל עם גבינת עיזים

האורחים בדלת או סתם מתחשק לכם מאפה טעים, ריחני ומהיר? נסו את מתכון טארט הבצל עם גבינת עיזים שלפניכם ותיהנו ממנה מעולה עם 5 מרכיבים בלבד שתיקטוף עבורכם מחמאות ותשאיר את כל הסועדים עם טעם של עוד.
זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לטארט בצל עם גבינת עיזים מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למאפה בצל וגבינת עיזים:
בצק עלים - 225 גרם (קנוי)
בצל מטוגן - כל הכמות (מתכון בהמשך)
גבינת עיזים - 2 גלילים (100 גרם כל אחד)
טימין - 4 גבעולים (טריים)
שמן זית - מעט
רכיבים לבצל מקורמל:
חמאה - ½ חבילה (50 גרם)
בצלים - 12 יחידות (קטנים, חצויים ופרוסים דק - כ-600 גרם)
סוכר - 1 כפית
אופן הכנת המאפה בצל וגבינת עיזים:
  1. חממו תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. פרסו את בצק העלים על משטח מקומח מעט וחיתכו לארבעה חלקים. סמנו בעזרת סכין דפנות בעובי 1 ס"מ מסביב והניחו במרכז כל ריבוע מלית בצל ומעל פרוסות גבינת עיזים וגבעול טימין.
  3. זלפו מעט שמן זית מעל ואפו במשך 15-20 דקות או עד לקבלת גוון חום-זהוב בבצק העלים והגישו.
אופן הכנת הבצל מקורמל:
  1. המיסו חמאה בסיר גדול, הוסיפו את הבצל הפרוס ובשלו עם מכסה במשך כ-10 דקות עד להתרככות.
  2. הסירו את המכסה, הוסיפו את הסוכר ובשלו עוד כ-15-20 דקות, או עד שכל הנוזל מתאדה והבצל נעשה זהוב.
  3. הוציאו לכלי והמשיכו את המתכון או חלקו למנות והקפיאו עד כחודש ימים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר