header

מתכון לקרם בוואריה מעולה וקל להכנה

הקינוח הקרמי המתוק והמרענן הזה הוא אחד מהמנות המוכרות בעולם שהופכת כל סיום ארוחה לחוויה מושלמת. הפשטות וקלות ההכנה הם מה שהופכים את הקרם האוורירי והנימוח הזה לפינוק מבוקש במסעדות רבות ברחבי הגלובוס. נסו גם אתם ותיהנו מקינוח טעים ביותר שישדרג לכם את הסעודה.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרם בוואריה מעולה וקל להכנה
רכיבים לבוואריה:
תמצית וניל - 1 כפית (איכותית)
שמנת מתוקה - ¼1 כוסות
חלב - 3 כפות
סוכר - ¼ כוס
קצפת - ¼1 כוסות
אופן הכנת הבוואריה:
  1. בסיר קטן חממו את השמנת על אש נמוכה רק עד שיעלו ממנה מעט אדים. לא להביא לרתיחה.
  2. הוסיפו את הווניל, ערבבו מעט והניחו בצד למשך כשעה.
  3. בקערה קטנה פזרו אבקת ג'לטין וצקו לתוכה את החלב, הניחו לג'לטין להתמוסס מעט.
  4. בינתיים, הקציפו בקערה בינונית את החלמונים עם הסוכר.
  5. כעת, חממו מעט את השמנת שוב וצקו אותה אל קציפת החלמונים בהדרגה.
  6. חממו סיר עם מים ואל תביאו לרתיחה. הניחו את קערת המיקסר מעל המים החמים בלי שיגעו במים וערבבו עם כף עץ עד להתעבות הקרם.
  7. כאשר הקרם סמיך מעט, הוציאו את הקערה מהמים החמים, והכניסו פנימה את הג'לטין עם החלב. ערבבו היטב וקררו את הקערה מעל לקערה עם מים קרים וקרח עד לטמפרטורת החדר (17-25 מעלות).
  8. הוסיפו את הקצפת אל תערובת הקרם בתנועות קיפול וצקו אל תוך כוסות או על תבנית שטוחה עם דופן וקררו למשך 4-5 שעות.
  9. תוכלו לקשט מעל באגוזים, סירופ שוקולד וכל מה שעולה בדמיונכם, והגישו או חיתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.