header

מתכון לבראוניז ללא אפייה

עוגיות הבראוניז האמריקאיות קנו להן שם בכל העולם, ועכשיו תוכלו גם אתם להכין גרסה מיוחדת של המתכון הקלאסי עם שברי פתי בר ואגוזים.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבראוניז ללא אפייה
רכיבים לבראוניז:
שוקולד - 120 גר' (מטבעות)
פתי בר - 1 כוס (פירורים)
אבקת קקאו - ¼ כוס
אגוזי לוז - ½ כף (קלויים וקצוצים)
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הבראוניז:
  1. הכינו תבנית מרובעת באורך 20 ס"מ עם נייר אפייה, כאשר קצוות הנייר גולשות מעבר לגבולות התבנית. שמנו בקלילות עם חמאה או ספריי שמן.
  2. ערבבו בקערה את שברי הפתי בר, האגוזים, הקקאו והמלח.
  3. המיסו את השוקולד וחממו את החלב המרוכז, כדי להפוך אותו לנוזלי יותר. הוסיפו את החלב והשוקולד לתערובת וערבבו היטב.
  4. העבירו את תערובת השוקולד לתבנית, כסו אותה בניילון נצמד, ולחצו היטב לתוך התבנית.
  5. קררו למשך שעה, עד להשגת מרקם מוצק. חתכו את הבראוניז לריבועים, והרימו אותם בעזרת קצוות נייר האפייה.
מקור: נורית יובל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.