קעריות של גרעינים ופיצוחים הם לרוב דרך טובה מאוד להשקיט את הרעב של האורחים לפני הסעודה או בסיומה, והמתכון הבא יעזור לכם להוסיף לה שדרוג בטעם פיקנטי מפתיע. אל תופתעו אם כל מי שיאכל מהמתאבן הזה ירצה שתגלו לו כיצד הכנתם אותו...
מקור תמונה:
foodie-isms
אופן הכנת הפקאן מתוק חריף:
-
חממו מראש את התנור ל-200° מעלות ובינתיים חממו את החמאה בתוך סיר קטן על אש חלשה. לאחר שהחמאה נמסה, הוסיפו לה את הסוכר, אבקת הצ'ילי והמלח.
-
הוסיפו לסיר את אגוזי הפקאן וערבבו אותם עד לקבלת ציפוי אחיד.
-
הסירו את הסיר מהאש ופזרו את הפקאנים על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. הכניסו אותה לתנור למשך 5-6 דקות ולאחר מכן ערבבו (בזהירות) את הפקאנים וקלו אותם במשך 5-6 דקות נוספות.
-
לסיום, העבירו את כל הפקאנים לקערות, פזרו מעליהם את הרוזמרין, ערבבו היטב והגישו חם או בטמפרטורת החדר.