maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוגת פאי תות אישית

קינוח מפנק ומגרה במיוחד, מתאים לימים קרירים בתוספת של קצפת מתוקה.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת פאי תות אישית
רכיבים לפאי תות:
תותים - ½ קג' (טריים, נקיים וחתוכים לרבעים)
בצק עלים - 1 דף (מופשר)
ביצה - 1 (טרופה)
סוכר - 1 כף
קמח - 1 כף
מלח - קורט
אופן הכנת הפאי תות:
  1. חממו את התנור מראש לחום של 210° מעלות.
  2. ערבבו היטב בקערה את התותים, הסוכר, הקמח והמלח.
  3. העבירו את התערובת ל-2 ספלים.
  4. חתכו את בצק העלים והניחו מעל לתערובת. משחו אותו עם מעט ביצה טרופה.
  5. הניחו את הספלים על נייר אפייה ואפו בתנור למשך 25-30 דקות. בדקו כמה פעמים במהלך האפייה וערבבו את התותים במידת הצורך.
  6. כאשר המאפה הופך זהוב ונפוח, הוציאו אותו והניחו לו להתקרר מעט.
מקור: יפית חיון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר