maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לעוף בצ'ילי וסויה

תיבול העוף ברוטב חמוץ-מתוק הפך לאחת מצורות הבישול המזוהות ביותר עם המטבח התאילנדי. מנעד הטעמים העשיר שיוצר השילוב בין המתוק, החמוץ והמלוח מהווה הנאה צרופה גם למי שלא מתחבר למטבח זה. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון לעוף בצ'ילי וסויה
רכיבים לעוף בצ'ילי:
כרעי עוף - 12 (ללא עצמות)
בזיליקום - ⅓ כוס (טרי)
כוסברה - ⅓ כוס
ג'ינג'ר - 1 כף (ג'ינג'ר)
שום - 1 כף (כתוש)
צ'ילי - 1 כף (טחון)
רוטב סויה - ½1 כפות
שמן זית - ½1 כפות
סוכר חום - ½1 כפות
רוטב דגים - ½1 כפות
אופן הכנת העוף בצ'ילי:
  1. ערבבו היטב את כל המרכיבים למעט העוף.
  2. השרו את העוף ברוטב שנוצר והמתינו לפחות שעה.
  3. חממו את העוף בתנור או בגריל עד לקבלת צבע זהוב-חום והגישו. preperation
מקור: חנה זוסמן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: