במקום להשתמש ברוטב קנוי שמכיל שמנים שאינם בריאים וערך קלורי גבוה, הפכו את הסלט שלכם לבריא וטעים יותר בעזרת תערובת התבלינים הבאה, אותה תוכלו להפוך לרוטב האיטלקי מושלם בכל רגע שתרצו.
מקור תמונה:
food
רכיבים לתערובת תיבול איטלקית:
אופן הכנת התערובת תיבול איטלקית:
-
ערבבו את כל המרכיבים ואחסנו אותם בצנצנת אטומה.
-
הכינו את הרוטב לסלט בכל פעם שאתם רוצים להוסיף אותו למנה שלכם: ערבבו 2 כפות של התבלין שיצרתם עם ¼ כוס חומץ (עדיף חומץ בן יין אדום), 2 כפיות מים ו-½ כוס שמן זית.
מקור: מני לוי