maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למלון חתוך, צלויי ומזוגג

ייתכן שכבר הכנתם שיפודי ירקות שונים לצד שיפודי הבשר הרגילים שלכם, אך מתי לאחרונה ניסיתם לצלות מלון על הגריל? טעמו הנהדר של הפרי הזה מתמזג מצוין עם המנטה שבמתכון, ותוכלו לאכול שיפוד כזה כקינוח בפני עצמו או יחד עם גלידת וניל קרה וצוננת.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למלון חתוך, צלויי ומזוגג מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לשיפודי מלון:
מלון - 1 (חתוך לריבועים, ללא גלעינים)
שיפודים - לפי הצורך (כ- 8)
עלי מנטה - ⅓ כוס (שטופים וקצוצים)
דבש - ½ כוס
חמאה - ¼ כוס
אופן הכנת השיפודי מלון:
  1. מחממים את הגריל על אש בינונית.
  2. חותכים את רבעי המלון לקוביות ומשחילים אותם על השיפודים. preperation
  3. בסיר קטן מחממים את הדבש עם החמאה עד להמסה. מוסיפים את הנענע ומערבבים.
  4. מורחים את תערובת הדבש והנענע על גבי השיפודים, ומניחים אותם על הגריל בין 4 ל-6 דקות עד להשחמתם.
  5. ניתן להגיש עם שארית רוטב הדבש.
מקור: דליה.כ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר