header

מתכון למשקה צ'אי הודי אוריגנלי

עם המתכון הנהדר שלפניכם, תוכלו להכין צ'אי (תה) חם ומתובל, הידוע כמשקה הלאומי של הודו. הודים ותיירים רבים נשבעים כי משקה זה טוב מתְה ואף מקפה ונהוג לשתות אותו לאחר ארוחות, או במהלך היום, כשמתחשק משקה חם וטעים במיוחד. 

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשקה צ'אי הודי אוריגנלי
רכיבים לצ'אי:
חלב - ½1 כוסות
ציפורן - 3 (מסמרים)
הל - 3 (תרמילים מעוכים)
פלפל אנגלי - 3 (גרגרים)
ג'ינג'ר - 2 (פרוסות דקות)
קינמון - ½ כפית (טחון)
אגוז מוסקט - ¼ כפית
תה רגיל - 1 כפית (ניתן לפתוח תיון ולהוציא את תוכנו)
סוכר - 2 כפיות
אופן הכנת הצ'אי:
  1. בשלו ב-¾ כוס מים את כל מרכיבי המתכון, פרט לחלב. הרתיחו, והשאירו לבעבע כדקה.
  2. הוסיפו את החלב והביאו לרתיחה נוספת.
  3. סננו את תוכן הסיר ל-2 כוסות ושתו בהנאה.
מקור: רחלי סטמקר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.