header

מתכון פשוט לפאי פקאן

אחת הדרכים המומלצות ביותר לחתום את ארוחת הערב המשפחתית, היא באמצעות פאי פקאן מסורתי וטעים. אף על פי שהכנת המתכון הבא היא פשוטה במיוחד, התוצאות הנהדרות יזכו אתכם למחמאות ותשבחות רבות שיחממו את לבכם.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון פשוט לפאי פקאן
רכיבים לבסיס:
קמח שקדים - 2 כוסות
שמן קוקוס - 2 כפות
ביצה - 1 (טרופה)
רכיבים למילוי:
אגוזי פקאן - 2 כוסות
קינמון - ½1 כפיות
תמצית וניל - 2 כפיות
אגוז מוסקט - ½ כפית
תמרים - 12 (חצויים. יש לגלען ולהשרות את התמרים במים במשך 1-4 שעות)
שמן קוקוס - 2 כפות
אופן הכנת הבסיס:
  1. הכניסו למעבד מזון קמח שקדים, ביצה ושמן קוקוס וערבלו עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
  2. חממו את התנור לחום של 190 מעלות.
  3. הכניסו את הבצק לתבנית פאי עגולה בקוטר של 24 ס"מ ושטחו אותו על גבי התבנית.
  4. אפו את הבצק במשך 12-10 דקות.
אופן הכנת המילוי:
  1. הכניסו למעבד מזון אגוזי פקאן, קינמון, תמצית וניל ואגוז מוסקט, ערבלו עד לקבלת תערובת במרקם אחיד, ולאחר מכן הוסיפו תמרים ושמן קוקוס, וערבלו היטב עד להתמזגות הרכיבים יחד.
  2. צקו את התערובת על בצק הפאי באופן אחיד. תוכלו לקשט את הפאי באמצעות אגוזי פקאן, אם תהיו מעוניינים בכך. preperation
  3. הניחו את הפאי במקרר למשך 30 דקות והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות במקרר במשך שבוע.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.