maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לכריכי ברביקיו וגרגירי חומוס

הכריך המשביע הבא יעזור לכם לסיים את היום בצורה נפלאה ובריאה במיוחד. רוטב הברביקיו בו תשתמשו מאפשר לתת לטופו טעם מעושן ומיוחד במינו, שתרצו לשחזר שוב ושוב.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לכריכי ברביקיו וגרגירי חומוס מקור תמונה: penguincakes
רכיבים לכריכי ברביקיו:
טופו קשה - 340 גר'
שמן זית - 2 כפות
אבקת שום - ½ כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - מעט (⅛ כפית)
גרגירי חומוס - 420 גר' (משומרים, מסוננים מנוזלים)
לחמניות - 6-8 (להמבורגר או לנקניקייה)
אופן הכנת הכריכי ברביקיו:
  1. חממו שמן זית על מחבת גדולה מעל להבה בינונית. נגבו את הטופו מנוזלים עודפים, חתכו חצי ממנו לרצועות עבות ואת החצי השני פוררו באמצעות הידיים.
  2. הוסיפו את קוביות ופירורי הטופו למחבת יחד עם כל התבלינים (לא כולל רוטב הברביקיו) וטגנו במשך 7-10 דקות, או עד שהטופו ישחים. preperation מקור תמונה: amanda
  3. הוסיפו למחבת עם הטופו את רוטב הברביקיו והמשיכו לטגן במשך 3-5 דקות.
  4. הוסיפו למחבת את גרגירי החומוס והמשיכו לטגן את כל הרכיבים במשך 2 דקות נוספות תוך ערבוב מתמיד.
  5. הסירו את המחבת מהלהבה, חלקו את התערובת בין הלחמניות עם תוספות אהובות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: