header

מתכון לתה בדואי

אחת מן המסורות הכי ידועות של הבדואים היא הגשת תה לכל אורח המגיע להתארח במשכנם – וכל מי מכם שביקר באוהל בדואי בחייו לבטח זכה ללגום ממנו (אי אפשר לסרב). אז אם אתם אוהבים את התה הבדואי אבל חשבתם שלא תזכו לטעום ממנו בביתכם – אז הנה כעת יש לכם הזדמנות, כי האמת היא שהוא פשוט להכנה וגם אם לא מודבר בתה שמשחזר בדיוק את הטעם המקורי של הבדואים, הוא עדיין טעים, מריר במידה ונעים מאוד לחך. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לתה בדואי מקור תמונה: steemit
רכיבים לתה בדואי:
עלי תימין - 2 כפיות (טריים או מיובשים)
עלי מרווה - 2 כפיות (טריים או מיובשים)
עלי תה שחור מיובשים - 4 כפיות (אם אין בנמצא, ניתן להשתמש בשקיק תה שחור)
מים - 4 כוסות
דבש - לפי הטעם
אופן הכנת התה בדואי:
  1. בסיר קטן או בפינג'ן חממו את המים יחד עם כל הרכיבים למעט הדבש על להבה נמוכה למשך 5 דקות.
  2. כבו את האש והניחו בצד את התה למשך כ-5 דקות נוספות.
  3. סננו את התה לתוך קנקן או ספלים, הוסיפו דבש לפי הטעם ערבבו ושתו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: תה , תבלינים , מתכוני עדות