header

מתכון לשייק אפרסקים ומנגו

בימי הקיץ החמים מדפי הירקנים וחנויות המזון מתמלאים בשלל פירות נפלאים ומתוקים. בעיני רבים הכוכבים הכי גדולים של "המופע" הזה הם האבטיח והענבים, אך אסור להתעלם גם מפינוקים אחרים כמו האפרסקים הנהדרים. כמובן שאפשר לאכול אותם כפי שהם או לשלב אותם בקינוחים וסלטי פירות שונים, אך מי שבאמת אוהב טעם של אפרסקים וסובל מהחום של הקיץ צריך להכיר את המתכון לשייק הפשוט והמרענן הזה!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לשייק אפרסקים ומנגו מקור תמונה: dinneratthezoo.com
רכיבים לשייק אפרסק ומנגו:
נקטר אפרסקים - ½1 כוסות
אפרסקים - ½1 כוסות (קצוצים וקפואים)
בננה - 1 (קלופה ופרוסה)
מנגו - ½ כוס (קלוף וקצוץ)
יוגורט - ¾ כוס (רצוי להשתמש ביוגורט יווני או וניל בסיסי)
עלי נענע - לקישוט (לא חובה)
אופן הכנת השייק אפרסק ומנגו:
  1. הכניסו את כל רכיבי השייק לבלנדר חוץ מחופן קטן של אפרסקים והפעילו אותו על עוצמה הדרגתית עד לקבלת המרקם הרצוי. הוסיפו מים או חלב לקבלת שייק נוזלי יותר ויוגורט בשביל להסמיך אותו.
  2. העבירו את הנוזל לכוסות וקשטו את השייק שלכם בעזרת האפרסקים הקצוצים שהשארתם בצד ועם כמה עלים של נענע.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.