print header

עוגות הירקות המופלאות של מעצבת האוכל מיטסוקי מוריאסו

בעולם מושלם יכולנו לאכול כל מה שאנחנו רוצים מבלי להשמין או להזיק לבריאות שלנו: כל הקינוחים הטעימים ביותר היו הופכים למזון על, עוגות היו הופכות לבריאות יותר מירקות, ומאפים היו נטולי קלורית. אז מסתבר שהעולם כבר די קרוב לשם, עם ההמצאה הגאונית של מעצבת האוכל היפנית מיטסוקי מוריאסו, שהחליטה ליצור את העוגה האולטימטיבית – בריאה, דלת פחמימות נטולת גלוטן ועשויה מ...ירקות. היצירות האכילות של מוריאסו שנמכרות בבית קפה בנגויה, יפן, נראות כמו עוגות אמתיות, ועשויות משכבות ירקות צבעוניים כמו צנונית, ברוקולי, מלפפון וגזר המונחים על עוגת ספוג מקמח סויה, ובציפוי טופו, גבינת שמנת ומוסים של בצל או דלעת. אם תזכו להזדמן למקום, חתיכה מהעונג הזה תעלה לכם כ-30 שקלים, אך לפני שאתם מזמינים טיסה, נסו לקבל השראה מ"עוגות סלט הירקות" – ונסו גם אתם לשדרג את הדרך בה אתם צורכים ומגישים ירקות למשפחה. 

מקור התמונות: vegedecosalad  / instagram ,vegedecosaladalldesignfoodrocketnews24soilmate

 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.