print header

קערה דקורטיבית שחייבים לנגוס בה

בילדותנו תמיד אמרו לנו לסיים מהצלחת, אבל מי ידע שאפשר גם לסיים את הצלחת! קערת הגבינה האכילה הזו משדרגת כל ארוחה במראה מפתיע, טעם מרענן והחלק הטוב ביותר, בסוף הארוחה לא תצטרכו לשטוף כלים! בכתבה הבאה תלמדו איך להכין קערת פרמז'ן דקורטיבית וטעימה, בדרך הכי פשוטה וקלה שיש.

קערת פרמז'ן

מצרכים:

שתי כוסות פרמז'ן מגורד, נייר פרגמנט, קערה קטנה

1. הניחו נייר פרגמנט על מגש אפיה, ופזרו במרכז המגש פרמז'ן.

2. סדרו את הפרמז'ן בצורת עיגול. ודאו שקוטר ועובי העיגול אחידים, ושמיקומו במרכז המגש.

3. הכניסו את המגש לתנור בחום של 180 מעלות וחכו כמה דקות. שימו לב למצב הגבינה, ברגע שהיא מתחילה לבעבע שלפו את המגש מהתנור.

4. כשהגבינה עודה חמה, הרימו בזהירות את נייר הפרגמנט ועטפו את חוץ הקערה בגבינה.

5. הפרידו את נייר הפרגמנט מהגבינה, עשו זאת בזהירות והימנעו מקרעים וחורים בקערה. 

6. כעת ניתן לפסל את הגבינה החמה בקלות לפי מבנה הקערה. (לעיצוב מושלם, הצמידו עוד קערה זהה ולחצו את הגבינה ביניהן)

7. לאחר שהגבינה קיבלה את צורת הקערה והתקררה, שלפו אותה בעדינות ויש לכם קערת פרמז'ן מהודרת!

את הקערות האכילות מומלץ למלא בסלט עלים או להפוך לקערת נישנושים!

קערת פרמז'ן
 
קערת פרמז'ן
 
מקור: ירון אשכנזי
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.