maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

טיול בשדות לבנדר מרחבי העולם

לבנדר הוא צמח שנמצא בשימוש המין האנושי כבר אלפי שנים, והוא מוזכר כבר בתנ"ך כאחד מצמחי הבושם שהיו בשימוש בית המקדש (שיבולת נרד). לאורך השנים, גילו בני האדם עוד ועוד מסגולותיו של צמח הפלא, הן ברמה הבריאותית והן האסתטית. השמן המופק מעלי הפרחים משמש לבישום באין ספור מוצרי קוסמטיקה וכן כתמצית בשמנים אתרים. הצרפתים אף הפכו את הצמח למרכיב בתערובת התבלינים הידועה שלהם -"הרב דה פרובאנס". החלק הטוב בכל הסיפור של הלבנדר הוא שמראהו לא נופל מריחו, ושדות לבנדר הנראים כים סגול אינסופי, הפכו לאטרקציות המושכות צלמים חובבים ומקצוענים בכל רחבי העולם.

פרובאנס, צרפת

לבנדר
 

בנסטד, סוריי, בריטניה

לבנדר
 

קאסל פארם - שורהאם, קנט, בריטניה

לבנדר
 

חוות הלבנדר של הר שסטה, מונטגיו, קליפורניה

לבנדר
 

סנוהיל קואסטוולדס, גלוסשטרשייר, בריטניה

לבנדר
 

קאסל פארם, דרום קנט, בריטניה

לבנדר
 

הארטפורדשייר, בריטניה

לבנדר
 

בנסטד, סוריי, בריטניה

לבנדר
 

שדות לבנדר בסמוך להר שסטה, קליפורניה

לבנדר
 

קאסל פארם - שורהאם, קנט, בריטניה

לבנדר
 

קנט, בריטניה

לבנדר
 

קנט, בריטניה

לבנדר
 

פרובאנס, צרפת

לבנדר
 

פלאטו דה וולנסול, פרובאנס, צרפת

לבנדר
 

עמק הלבנדר, אואק גרוב, אורגון

לבנדר
 
מקור: תרצה נווה
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: