print header

17 גילופים אומנותיים ומרשימים במיוחד על אבוקדו

 מאז שהיינו ילדים קטנים לימדו אותנו שאוכל זה לא משחק - אך כנראה שהאומן והשף האיטלקי שאחראי ליצירות האלו היה ילדון שובב, סקרן ויצירתי במיוחד שמיאן להקשיב להוריו והחליט להפוך את האוכל למגרש המשחקים שלו. בעוד שרובנו נוהגים לפרוס את האבוקדו או לרסק אותו, להזליף עליו מעט לימון ולהגישו על שולחן האוכל, השף דניאל בארזי החליט להפוך את הפרי האהוב ליצירת אומנות של ממש. צפו ב-17 הגילופים המרשימים ומעוררי ההשתאות שהוא יצר במו ידיו על בשר האבוקדו.
 

מקור התמונות: boredpanda.com

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.