17 טיפים גאוניים ופשוטים שיקלו על הכנת האוכל ועבודות המטבח
לבחוש, לשטוף, לחתוך וחוזר חלילה. מעגל הקסמים הזה במטבח יכול להקשות עלינו, אך 17 הטיפים שברשימה הבאה יקלו לכם על העבודה.
עוף פריך מושלם ועוד 15 טיפים לבישול ואפייה שכדאי להכיר
כדי לבשל בצורה טעימה ולהתנהל במטבח באופן חכם, לא חייבים להיות שפים, אלא לנסות את 16 הטיפים הגאוניים הללו שיעזרו לכם במשימה!
העשירו כל ארוחה בעזרת 5 מתכוני צירים שתוכלו להכין בקלות
צירים מעניקים לתבשילים ומאכלים רבים טעם עשיר ועמוק, ובעזרת 5 המתכונים האלה לצירים שתוכלו להכין בבית, גם אתם תלמדו כיצד לבשל כמו שפים!
שוקולד, וניל או תות: מבחן האישיות שחושף איזה טעם גלידה אתם
בקיץ יש 3 טעמי גלידה שאנחנו ממש אוהבים: שוקולד, וניל ותות שדה. אז איזה מן הטעמים האלה מעיד על האופי שלכם? בדקו וגלו בעזרת המבחן הבא...
5 מתכוני המבורגר טעמים מרחבי העולם, אל תפספסו את התוניסאי!
חמישה מתכונים מחמש מדינות - בואו לראות איך ההמבורגר הטוב והמוכר הוא ממש לא סטנדרטי, וכיצד תוכלו להפוך את המטבח שלכם לכלל עולמי.
5 מתכונים לקציצות ירק נהדרות שאפילו ילדים אוהבים לאכול
זה לא קל לשלב ירקות בארוחות המשפחתיות באופן קבוע בדרך שכולם יאהבו, אך מתכוני קציצות הירק שלפניכם בהחלט מקלים על המלאכה!
בעזרת המידע הזה תדעו בדיוק כיצד להשתמש בתבלינים שלכם!
עשבי תיבול הם חלק חשוב ובלתי נפרד מהבישולים, ובין אם אתם בשלנים חובבים או מקצוענים, כדאי שתכירו את הטיפים הבאים לשימוש בעשבי התיבול במטבח.
כך תוכלו להכין בעצמכם 5 מעדנים מפתיעים וטעימים במיוחד
מלפפון חמוץ אתם מכירים, אבל מה לגבי אגס כבוש בג'ינג'ר? בואו ללמוד איך להכין פירות כבושים במגוון סוגי חומץ, אשר יתרמו רבות לבריאות שלכם.
מים בטעמים - הצעות הגשה בריאות ומרעננות!
למדו כיצד לשדרג את כוס המים שלכם בצורה הטבעית. לפניכם 13 הצעות הגשה מרעננות ובריאות למים בטעמים שיאפשרו לכם לשתות לרווייה...
בעזרת המדריך הבא תוכלו להכין בקלות כל סוג של קצפת שתרצו
על העוגה, עם תותים או כתוספת לכוס קפה, 14 המתכונים הפשוטים הבאים ישדרגו את הקצפת שלכם ויוסיפו לה טעם מפתיע ונהדר!
מדריך לאוהבי חריף: מה ההבדלים בין סוגי הפלפל החריף השונים?
המדריך הבא יעזור לכם להכיר טוב יותר את כמה מזני הפלפל החריף הנפוצים, את ההבדלים ביניהם ואת אלה שממש לא כדאי להתקרב אליהם אם אתם לא אמיצים!
4 מתכוני הקרוטונים האלה ישנו את כל מה שחשבתם על קוביות לחם
רובנו מכירים את הקרוטונים כתוספת משדרגת למרקים וסלטים, אך אנו מבטיחים לכם שארבעת מתכוני הקרוטונים הבאים ישנו את כל מה שחשבתם עליהם...
לא טעים כן טעים: המחקר שחשף שאפשר לאמן את בלוטות הטעם...
מחקר חדש שנערך בארצות הברית חשף כי בדומה לאימון שרירים, ניתן לאמן את בלוטות הטעם כך שנוכל לצרוך מזונות מרירים, אך בריאים וטובים בשבילנו...
הכירו את 10 השילובים המוצלחים ביותר בין גבינות ויינות
בעולם הקולינריה, השידוך בין גבינות ויין נחשב למוצלח ואהוב במיוחד - ולכן הכנו לכם מדריך ל-10 זיווגים הגונים בין סוגי גבינות לסוגי יין שונים.
הדברים שמשפיעים על חוש הטעם שלנו ולא ידענו
מסתבר שחוש הטעם שלנו מושפע מ-5 גורמים חיצוניים שיכולים להכריע האם טעים לנו או לא.
תעוררו את חבריכם לצחוק - עם 5 סרטוני הוואטסאפ הקורעים האלו
זה שהאינרנט מלא בקטעים מעוררי גיחוך אנחנו כבר יודעים, אך האפשרות לשתף אותם עם החברים בוואטסאפ זה כבר עניין של ימינו, והנה 5 קטעים שתרצו לשתף...
המתכון האקזוטי והמיוחד הזה לצלי בקר מתאים בדיוק לארוחת החג
בעזרת המתכון החגיגי הזה לצלי פילה בקר ברוטב צ'אטני רימונים תוכיחו לאורחים שלכם שאתם אוהבים קולינריה, יודעים לבשל ולהוציא טעמים מיוחדים!
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.