header

מתכון קל לעוף עם דלעת

כשהיא אוגרת בתוכה את חום הבישול לאורך זמן, מקנה למנה טעם מתקתק נהדר ומאחדת בין הרכיבים כבלילה אחת סמיכה, אין ספק שהדלעת היא הכוכב האמתי של תבשיל העוף הבא.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל לעוף עם דלעת מקור תמונה: daringgourmet
רכיבים לתבשיל דלעת:
שמן זית - 2 כפות
חזה עוף - 4 חצאים (חתוכים לקוביות)
קמח - 3 כפות
שיני שום - 4 (כתושות)
חומץ תפוחים - ½ כוס
טרגון - 1 כפית
אבקת מרק עוף - 4 כפיות
מים - 5 כוסות
גזרים - 2 (חתוכים לפרוסות בינוניות)
סלרי - 2 מקלות (פרוס דק)
דלעת - 500 גר' (קלופה וחתוכה לקוביות)
אופן הכנת התבשיל דלעת:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות.
  2. חממו את שמן הזית במחבת עמוקה על אש בינונית, הוסיפו את חתיכות חזה העוף וערבבו אותן יחד עם הקמח עד להשחמתן.
  3. הוסיפו למחבת את השום הכתוש והטרגון, ולאחר דקה של בישול מזגו בהדרגה את חומץ התפוחים למחבת.
  4. לאחר שכלל הרכיבים הגיעו לרתיחה, העבירו את העוף לקדרה והוסיפו את הגזר, הסלרי והדלעת.
  5. הוסיפו לסיר 5 כוסות מים ו-4 כפיות גדושות אבקת מרק עוף.
  6. ערבבו את הרכיבים והכניסו את הסיר לתנור למשך כשעה וחצי.
  7. את המנה ניתן להגיש כארוחה בפני עצמה או לחילופין כתוספת לצד אורז.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.