header

מתכון לרוטב מיונז ביתי

המיונז הוא הרוטב המושלם לכריכים וסלטים, ועם המתכון הבא תוכלו להכין גרסה ביתית ונפלאה שלו.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב מיונז ביתי
רכיבים למיונז:
ביצה - 1
חומץ - 2 כפות (מזוקק)
מלח - ½ כפית
שמן זית - ¾ כוס
אופן הכנת המיונז:
  1. ערבלו את הביצה, החומץ והמלח בממחה (בלנדר) על מהירות גבוהה במשך 10 שניות.
  2. הנמיכו את המהירות ושפכו לתוך הממחה את שמן הזית באיטיות.
  3. המשיכו לערבל כ-30 שניות עד ליצירת מרקם סמיך.
  4. המיונז ישאר טרי במשך 2-4 שבועות.
מקור: נעמי בלוך
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.