header

מתכון לחמאת אגוזי לוז

אגוזי הלוז מחזקים את העצמות ואת תפקוד המפרקים, ונחשבים גם כבריאים במיוחד למערכת העצבים, שכן הם מקור מעולה לוויטמין E, נחושת ומנגן. אנחנו רגילים לטעם אגוזי הלוז בממרח הנוטלה, אך כאן אנחנו מקבלים אותו ללא השוקולד והסוכר ובאופן טבעי ובריא הרבה יותר.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לחמאת אגוזי לוז
רכיבים לחמאה מאגוזי לוז:
אגוזי לוז - 300 גר' (טבעיים)
אופן הכנת החמאה מאגוזי לוז:
  1. חממו את התנור לחום של 190 מעלות. פזרו את האגוזים על נייר אפייה וקלו אותם למשך 10-15 דקות.
  2. הוציאו את האגוזים מהתנור, ובזמן שהם חמים הניחו אותם על מגבת יבשה. סגרו את המגבת לצורת כדור, ושפשפו את האגוזים אחד בשני דרך המגבת כדי שהקליפה תוסר מהם.
  3. הכניסו את האגוזים (ללא הקליפות) לתוך מעבד מזון.
  4. הפעילו את מעבד המזון למשך 4-5 דקות.
  5. הוציאו את החמאה והגישו.
מקור: עידו קיסוס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.